Sträckfilm ger bra skydd åt produkter som ska transporteras

Genom att linda in produkter med stretchfilm skyddar du dem från miljöfaktorer som kan minska värdet på en produkt under transporten, såsom smuts, damm eller fukt. Vidare är det känt att UVI-sträckfilmer kan skydda produkter som lagras utomhus mot skadliga UV-strålar från solen. Sträckfilmen gör det också möjligt att säkert linda in en produkt för att skapa en mer stabil last som flyttar mindre på sig medan den flyttas runt med gaffeltruck, vilket minskar produktskador.

Här är några fler fördelar som kommer med att använda sträckfilm:

– Stretchplaster är säkrare, vilket minimerar fraktskador

– UVI-sträckfilmer kan skydda produkter som lagras utomhus från UV-strålar

– Ogenomskinliga stretchfilmer döljer lastinnehåll och minskar risken för stölder

– Stretchfilmer håller produkterna fria från damm, fukt och smuts

– Sträckfilm minska packtiden

Sträckfilm kommer med ett brett utbud av fördelar. Ännu en anledning till att det är så användbart är det ökar effektivitet vid packning, du behöver inte slösa massa tid på att applicera den och det tar inte upp för mycket utrymme i ditt lager. Ett sådant exempel på hur effektivt det är med sträckfilm är hur det håller ihop flera lådor, lagerpersonal behöver därför inte flytta dem en och en. Detta resulterar i att du både spara utrymme och tid, men det minskar också risken för skador på produkten under transport. Varor förpackade med sträckfilm förvaras säkert och rör sig inte när den väl är inslagen. Det finns till och med flera sätt att applicera filmen, vare sig den är för hand eller en sträckfilmsmaskin, där båda sätten ger goda och säkra resultat.

Börja med sträckfilm idag
Stretchfilm kommer med många olika fördelar, inte bara för företag utan även för miljön. Det här är en film som är effektiv och miljövänlig. Börja med sträckfilm för att spara både tid och pengar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *