Favorit på badrumshyllan – Maria Åkerberg

För ungefär en månad sedan tog mina ansiktsprodukter slut, så jag kikade runt en del på nätet i jakt på något nytt. Jag har länge varit intresserad av att prova på något ekologiskt märke, och ramlade av en slump över hudvårdsmärket Maria Åkerberg. Jag läste en hel del recensioner och många var väldigt positiva till hudvårdsmärket, så jag bestämde mig för att klicka hem lite produkter. Jag beställde faktiskt ett helt kit som kallas ”my first starter set”, och hittills är jag riktigt nöjd! Hudvårdskitet innehåller hela fem produkter samt en rengöringssvamp, vilket jag tycker är en riktigt bra deal. Den innehåller allt som egentligen behövs för den dagliga hudvårdsrutinen: rengöring, toner och dagcreme. Men jag fick dessutom med en peeling och ansiktsmask, vilket kändes himla lyxigt för ett sådan överkomligt pris.

Hudvård som passar hud i obalans

Produkterna innehåller bland annat bergamott, jojoba, pomerans och grapefrukt som ska vårda blandhud som är lite känslig. Perfekt för mig som har hud som lätt hamnar i obalans. Även om jag fullkomligt älskar hela mitt nya kit så är mina favoriter helt klart peelingen och ansiktsmasken. Peelingen innehåller AHA & jojoba och är en syrapeeling som ska passa många olika hudtyper. Den förebygger även pormaskar och finnar. Ansiktsmasken är underbar den med, då den rengör på djupet och stramar upp huden och tar bort orenheter. Jag upplever faktiskt att mina porer på näsan är mer sammandragna nu efter jag använt ansiktsmasken under den senaste månaden. Jag måste faktiskt säga att jag är positivt överraskad över produkterna från Maria Åkerberg, och jag förstår helt klart varför produktserien har mottagit sån bra kritik. Jag kommer nog inom en snar framtid fylla på med fler produkter att ställa på badrumshyllan.

 

Har ni provat något från Maria Åkerberg? Är det något som jag absolut inte får missa?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *