Mys i förtält

Nu börjar det närma sig semestertider och jag kan bara säga en sak: JAG ÄR SÅ REDO! Med starten som vi har haft på detta året med allt elände som det fört med sig så tycker jag verkligen det ska bli otroligt skönt att få komma iväg med husvagnen och mysa lite. Jag är väldigt mycket för att campa faktiskt, och det absolut bästa jag vet är att sitta och mysa i ett förtält på kvällarna. Det är en känsla som man inte kan få riktigt någon annan stans än i ett förtält. Till denna sommaren har vi dessutom köpt ett nytt förtält så det ska bli extra spännande att sätta upp det och se om detta förtält också kan bli en favoritplats. Jag tvivlar inte på det en sekund eftersom det i många fall inte är vilket förtält som spelar så stor roll, utan snarare att man har ett överhuvudtaget. Jag ser t.ex. många på campingarna runt om i Sverige som inte har något förtält alls och jag känner bara att det inte alls är för mig. Jag tycker absolut att det är bra att vi alla inte behöver vara likadana och att inte alla behöver göra likadant. Det är ju faktiskt också lite av charmen på en camping. Att få gå runt där och kolla på alla fina husvagnar, husbilar och de som istället valt att köpa eller hyra en stuga. När jag får göra det så känner jag verkligen att det är sommar på riktigt. Jag har iår ganska tidig men också lång semester. Så det blir en hel del campingliv att se fram emot. Vi har egentligen inget annat planerat, utan vi kommer nog delvis också ta det som det kommer. Det enda jag är 100% säker på att det kommer bli mycket mys i förtält och det är jag så otroligt redo för. Ha det bäst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *