Bildelar på nätet – slipp undan billigt efter besiktningen

Inför studenten så lovade mina föräldrar att skaffa mig en bil i studentpresent i utbyte mot att jag skulle få betyget minst C i alla mina kurser. Det satt ganska långt inne men efter ett ha tagit mig i kragen de sista tre månaderna så kunde jag stolt titulera mig som bilägare. Då mina föräldrar inte är några höginkomsttagare så fick jag nöja mig med en Golf Polo från 2003. Vid denna punkt var bildelar på nätet helt främmande för mig. Men efter en sommar av tutande och körande så klarade naturligtvis inte bilen besiktningen…

 

Miljövänligt och smidigt

Att lämna in bilen på en bilverkstad skulle kosta över 10 000 kronor sammanlagt. Det är ju inga roliga pengar att lägga ut när man jobbat en sommar och sett fram emot att boka en solresa för att fly höstrusket. Det var då jag fick tips om att beställa bildelar på nätet. Min farbror var ju bilmekaniker och kunde återgälda problemen på en eftermiddag. Sagt och gjort så började jag leta efter bildelar på nätet och upptäckte snabbt att det fanns många bra alternativ. Det som var mest förvånande, men samtidigt logiskt när man tänker efter, är att bildelar på nätet är ett miljövänligt alternativ. Man återanvänder ju faktiskt delar och skonar därför naturen. Dessutom så är bildelar på nätet mycket billigare än nya bildelar. En win/win situation helt enkelt!

 

Här beställde jag mina bildelar på nätet:

Jag vill varmt rekommendera Eklunds Bildelslager när jag skriver detta inlägg. Det enda jag behövde göra var att gå in på deras webbplats, skriva in sitt registreringsnummer och sedan välja bland olika bildelar på nätet. Sedan när bildelarna väl kom och min farbror rättade till bilen så har den fungerat klockrent. Med andra ord är bildelar på nätet ett klockrent alternativ för dig som vill spara en peng och samtidigt vara miljövänlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *