Bli inte som jag när du blir stor

Håkan Hellström <3

 

Vad ska du bli när du blir stor? En fråga vi ställer till små barn. En fråga som vi får när vi bara är några år gammal. En fråga som sen återkommer ofta. Som man får vid en arbetsintervju. En fråga som äter upp en inifrån då alla andra vet vad fan de ska göra med sina liv. De har allting liksom planerat och redo. Jag har inte det. Jag vill leva sommarlovsliv resten av livet. För 3 dagar sedan tog jag studenten. Det var fest och vi var fulla, glada och dansade hela natten. Jag tryckte undan min egen oro och ängslighet för att kunna njuta av dagen. Men nu tre dagar senare så kryper den nära inpå. Jag stirrar i taket på kvällarna och tänker att fan nu är jag vuxen. Den här bloggen blir alltså ett medium för mig att ventilera. Jag bryr mig inte om det inte är en jävel som läser, men om det gör det så vill jag vara anonym.

Jag hade ingen aning om vad bloggen skulle heta så det fick bli Furillen som typ är en ö på Gotland som enligt Wikipedia brann för 500 år sedan. Det tycker jag låter så vackert, att en hel ö stod i lågor men idag är en fridfull plats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *